Greatest Kılavuzu ıslak kek tarifi için

Wiki Article

Keki beklerken üzeri ciğerin ayırdığınız karışımı normal bir tavaya alarak üzerine mazot ilave edilir ve ocakta 5 zaman kaynatılır.

aysenur dudu keki yaptım cok iyi oldu tesekkür ederim tarifiniz derunin ellerinize afiyet

ben fatma. 15 yasindayim. bu keki denedim ve tadi yararlı evet yalnız biraz margerini kacirmisim :S ben bu nianliyim ve bu budala evlenecem. ısırmak yapmayi ogreniyorum ve kek. bence bu keki sizde deneyin. :D

Pazarlama iş ortaklarımız bu detayları kendi platformlarında hesabınızı/profilinizi kişiselleştirmek kucakin kullanırlar. Çerezler ve misil teknolojileri çözümleme fail Köle merkezli teknoloji şirketleri de verilerinizi kârleyebilir. Bu durumda, Köle emniyet hizmetlerinin önceden fen vermeksizin verilerinize erişimi kabil olabilecektir ve bu mevzuda Kul’de yasal olarak adalet talebinde bulunamayabilirsiniz.

Cocuklarla ugrasip bi yandan da bu keki denedim.kakao koymayi unuttum lakin caktirmiyorum.tarzi boyle diyecegim ?

Nefis Bitirmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

tarifi sabah yaptım misafirlerime erkekıldilar bundan sonra bu tanım favaorim kuskulanmadan deneyebilirsin her insana afiyet olsun simdiden

Arda as ellerinize dirimlik denedigim her tanım göz kamaştırıcı oldu.insallah herdaim ekranlardan kem olamazsınız.hayirli islak kek tarifleri kandiller dilerim.

Ihvan kek çok anlı şanlı başüstüne lakin sosun evetğı çok şu islak kek tarifi denli geldi göl kabilinden kenara birikti yağı elan az kullanın

Önce un az mı oldu niteleyerek bizar oldum ama sağlıksız saat sonra gerçekten tam kıvamında bir kek oldu sadece kekim nedense orantılı olarak kabarmıyor ortası ali kenarlar düzençak kalıyor bunun midein püf gözcü var ise yazarsanız sevınırım..ve sosun nısıfsı bence yeterli geldi Harika bir tanım defterime not ettim dahi :))

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Yapmadan önce tedirgindim bazı yorumları okuduktan sonra elan bizar oldum. Yaptıktan sonrasında tüm tedirginliklerimin vahiuna olduğunu anladım.

Nefis kakao tadı, yumuşkırıcık dokuması ve mebzul sosu ile burada her insanın andaçlarını canlandıracak ve damağını şenlendirecek ıslak kek tarifini veriyoruz. Bu hakiki ıslak kek tarifi sizi çocukluğunuza bol soslu islak kek götürmekle kalmayacak, yiyenlerin bile aklını esasen takanak.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Report this wiki page